25 april 2024

Bericht over de nieuwsbrief

De volgende nieuwsbrief zal er inhoudelijk anders uit gaan zien. Er zijn een paar zaken waarvan het bestuur vindt dat ze veel ruimte innemen en bijgevolg ook veel papier kosten. Er worden elke maand 840 exemplaren van de nieuwsbrief gemaakt, we zijn dus bij onszelf te rade gegaan of het wat duurzamer kan.
We gaan ze een voor een even na:

  • De puzzel. Elke dag staan er puzzels in de krant of ander papierwerk dat in de brievenbus valt. Verwoede puzzelaars zijn zonder twijfel in het bezit van meerdere puzzelboekjes. Kortom, wij denken dat deze puzzel, eenmaal per maand, weinig toegevoegde waarde heeft.
  • De inschrijfformulieren worden in de nieuwsbrief afgedrukt, dus altijd 840 Terwijl er maar enkele tientallen tot maximaal een honderdtal nodig zijn! Om deze ‘verspilling’ te voorkomen worden ze niet meer in de nieuwsbrief afgedrukt. Er is een andere procedure voor inschrijving en inlevering in voorbereiding die in een van de volgende nieuwsbrieven bekend wordt gemaakt.

Het komt erop neer dat er bij de inschrijving in ’t Perron formulieren liggen die kunnen worden ingevuld op de dag van inschrijving. U kunt ook van de website de formulieren downloaden en uitprinten om ze vervolgens in te vullen en in ’t Perron af te geven op de dag van inschrijving. Op deze manier hoeft u de nieuwsbrief ook niet kapot te knippen.

  • De agenda. De agenda is een momentopname die halverwege de maand wordt gemaakt. Deze staat vol met voornamelijk vaste activiteiten die elke maand terugkomen. En in de nieuwsbrief staan altijd datum en tijd van de actuele activiteiten vermeld. Bovendien is op de website altijd de actuele agenda in te zien.